De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een beslissing voor vele jaren. Daarom is het belangrijk dat u hierin de juiste keuze maakt. Uiteraard kunt u zichzelf via internet oriënteren. Het is echter belangrijk dat uw nieuwe cv-ketel bij uw woonsituatie en cv-installatie past. Nefit is de uitvinder van de energiezuinige HR-ketel. Met meer dan 1,5 miljoen geplaatste toestellen is Nefit de onbetwiste marktleider. Installatiebedrijf B.B.E. is Nefit dealer en adviseert u graag bij het kiezen van de juiste ketel.

Naast de traditionele manier van verwarmen met radiatoren stappen veel mensen over naar vloerverwarming. Vloerverwarming kan in veel gevallen als hoofdverwarming dienen. In sommige gevallen wordt vloerverwarming gecombineerd met gewone radiatoren of een sierlijke designradiator die naadloos aansluit op uw interieur.

Door u te laten adviseren door een erkend installateur krijgt u de beste CV-oplossingen voor een scherpe prijs. Op die manier bent u verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, warme voeten, een volle douchestraal waardoor u heerlijk comfortabel kunt genieten.

Dat uw installatie niet vanzelfsprekend aan deze eisen voldoet, bevestigt het dagelijkse nieuws. Daarom is het belangrijk dat u een erkend SEI installateur inschakelt. Of het nu gaat om koper of kunststof, om knel, pers of soldeerverbinding. Bij B.B.E. is uw opdracht in goede handen.

Bel gerust voor advies of een vrijblijvende offerte