Voor domotica maakt Bart Beerens Installatietechniek B.V. gebruik van het KNX-systeem van Gira.

Het Gira KNX-systeem is een intelligente oplossing voor elektrotechnische installatie van gebouwentechniek, die een nieuwe dimensie opent voor modern wonen. Het intelligente concept voor koppeling en aansturing van de gebouwentechniek zorgt voor een merkbare verhoging van het wooncomfort en zorgt tegelijkertijd voor meer veiligheid en lagere energiekosten – zowel thuis als op de werkplek.

KNX panel

 

Het Gira KNX-systeem is een oplossing voor de lange termijn – maar alles behalve statisch. Eenmaal aangelegd, kan het systeem probleemloos worden uitgebreid of geherprogrammeerd: wanneer de leef- of werkomstandigheden veranderen, past het systeem zich aan de individuele behoeften aan. Met het Gira draadloze bussysteem kan het KNX-systeem ook zonder vervelend vuil en lawaai achteraf worden toegepast. Daarbij biedt Gira een breed assortiment aan apparaten en functies, zodat ook zeer specifieke eisen gemakkelijk kunnen worden gerealiseerd.

Bovendien kunnen met de Gira HomeServer externe systemen rechtstreeks worden geïntegreerd. Of het nu gaat om keukenapparatuur, sanitair of home entertainment – met de externe systemen van Revox, Miele, Dornbracht, enz. kunnen bewoners hun woonwereld nog persoonlijker en comfortabel vormgeven.

KNX