Voor het repareren van een druppelende kraan tot het aanleggen van een compleet rioleringssysteem, waterleiding of gasinstallatie in woonhuis of bedrijfsgebouw kunt u bij Bart Beerens Installatietechniek B.V. terecht.

Gas water en riolering zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Een goed functionerend systeem is voor elk huishouden of bedrijf van wezenlijk belang.

Om legionella-infectie te voorkomen mogen waterleidingen niet te lang zijn. Warmwater moet een bepaalde minimum temperatuur hebben. Leidingen mogen niet te dun zijn anders heeft u niet genoeg waterdruk. In het buitengebied mag hemelwater niet afgevoerd worden via de drukriolering. Dit zijn nog maar enkele van de honderden regels waar een installatie aan moet voldoen.

Dat uw installatie niet vanzelfsprekend aan deze eisen voldoet, bevestigt het dagelijkse nieuws. Daarom is het belangrijk dat u een erkend SEI installateur inschakelt. Of het nu gaat om koper of kunststof, om knel, pers of soldeerverbinding. Bij Bart Beerens Installatietechniek B.V. is uw opdracht in goede handen.

Bel gerust voor advies of een vrijblijvende offerte